torsdag 19. november 2009

Konami hater deg

Hurra! Denne uka kommer endelig Metal Gear Solid på Playstation Network. Den gamle Playstation 1-klassikeren. Tilgjengelig for oss i Europa. Drit i at amerikanerne og japanerne har hatt spillet i sin PSN-butikk i mange måneder allerede, endelig har de høye herrer i Konami hørt våre bønner, og gir oss den gamle klassikeren for en billig penge. Flott at de hører på fansen og gir oss det vi vil ha.

Men de gjør ikke det. De driter i deg. Som Konami selv sier, i et sjeldent anfall av ærlighet, lanserer de spillet for oss i Europa som et ledd i en markedsføringsstrategi som skal skape oppmerksomhet rundt lanseringen av PSP-spillet MGS: Peace Walker neste år.

Skjønte du det? Du er et ledd i en markedsføringsstrategi. Du får lov til å kjøpe spillet fordi det kan gire deg opp til å kjøpe Peace Walker neste år. Ikke fordi Konami vil være kul med deg. Konami har ikke hørt på tryglingen din og det ukentlige klagekoret som har bønnfalt PSN-gutta om å gi oss MGS i Europa på den offisielle Playstation-bloggen. De har bare funnet en markedsføringsstrategi for å promotere et fremtidig spill, og du er heldig nok til å få lov til å bli et ledd i denne.

Yippi-ki-yay!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar